Publicerad Lämna en kommentar

Saknar du också Sömnkraft?

trött-mamma

Jag har varit där, tro mig, jag har gjort resan och kämpar ibland än. Sömnkraft är skapat för att möjliggöra en dialog, ett nätverkande och ett utbyte mellan föräldrar. Jag vill börja med att presentera en intervju … från en mamma som hittat till min rådgivning. Hon sätter känslan och orden på det många av oss går och tänker.

Varmt välkommen till vår community som jag kallar SÖMNKRAFT!

Med kärlek, Linda Lii

Intervju med en mamma som hittat till mig och min rådgivning.

Jag är i behov av stöd, någon att bolla med, diskutera barnuppfostran med och familjelivet. Framförallt upplever jag att vi har sömnsvårigheter hos våra barn som påverkar hela familjen. Vi har två barn på 2 respektive 5 år och de har separata sovrum. Rummen är stökiga och barnen vill inte städa. Maken håller ej med mig i min tanke om att oordning bidrar till barnens sömnsvårigheter. Vi har sömnbrist alla fyra och jag känner mig hjälplös.

Barnen upplevs trötta i skolan och jag är rädd att de inte kan ta till sig av undervisningen på ett bra sätt. Jag känner att jag beklagar mig ständigt och jämt över min trötthet. Känslan av otillräcklighet infinner sig. Jag lever i ständig frustration av att inte hitta hjälp någonstans. Det har blivit till en ond cirkel, ett ekorrhjul. Och jag är trött …

Framförallt har jag ett behov av att prata med någon, med andra föräldrar kanske. Jag vill hitta någon som kan räta ut mina frågetecken, så jag kan känna att jag inte är ensam. Jag vill ha råd och tips på hur jag kan få mer ordning i hemmet och underlätta barnens sömn. Kanske kunna omvända min partners inställning, att få hans gehör, och hitta andra förebilder för oss att inspireras av. Jag behöver stärka mig själv, både mentalt och kroppsligen.

Det känns som att alla stenar är vända, som jag kommit till världs ände.

Jag ha hört bra om dig. Ser upp till dig som en stark och framgångsrik kvinna som vågar öppna upp och gå ut med ditt budskap till världen. Du är ett bra bollplank och dina öppenhjärtiga beskrivningar och delningar, dina inre tankar inger förtroende. Det sätt som du öppnar upp och berättar om er egen resa, medför att vi andra också vågar. I dialog med dig känner jag mig inte ensam. Du har klarat dina utmaningar och tagit dig dit där du är idag – starkt och inspirerande. Tack!

Barn som sover dåligt har svårare i skolan


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.