Vem är jag och varför har jag skapat Sömnkraft

Sömnkraft är en ventil för dig som förälder när du behöver råd och stöd från en extern part. Vi finns till för att hjälpa dig, fylla på din egen energi, med metoder och kraft för att främja hela familjen. Vi tar på ett effektivt sätt tag i situationen och skapar bättre förutsättningar. 

Tillsammans skapar vi ett harmoniskt barnrum där barnet trivs och sover lugnt och tryggt. Barnen blir piggare och gladare, det uppstår färre konflikter och skapas mer positiv energi och ork till skola och positiva relationer. 

Min expertis som inredningsdesigner är att analysera och använda energiflöden, färger, material, möblering med mer som främjar sömn. Jag är van att arbeta som coach och i kombination med min högkänslighet och intuition är jag bra på att lära känna och intervjua, läsa av barn och vuxna för att fånga önskemål och behov. 

Vårt mål är att ni som föräldrar ska slippa stress i samband med nattning och sömn, att ni ska bli piggare, få ny energi och glädje i vardagen – för familj och arbete med mer.

Linda Lundberg 

Linda Lii Lundberg

är certifierad inredningsdesigner från School of Graceful Living där feng shui är en viktig del i läran så väl som fokus på hållbarhet, natur och hälsa. Skolan eds av Agneta Nyholm som bland annat skrivit böckerna Feng shui för svenska hem, Feng shui för själen och Feng shui för moder jord. En av hennes senaste böcker heter just Graceful Living. Läs gärna mer på www.lindaliilundberg.com