Publicerad Lämna en kommentar

En känsla av bekräftelse

halla-handen

Vi utmanar och stöttar varandra, går vägen tillsammans. Hon ser – utan att jag säger nåt – och detsamma gäller omvänt.

Kärlek, trygghet och äkta, ledord som jag bär med mig i livet, som jag lever efter och ser speglas i henne. När jag kom hem från min resa i söndags, på morsdag, gav hon mig den vackraste morsdagspresent jag kan tänka mig att få.

Hur många mammor får mossa i morsdagspresent?

Ser på den, här i mitt arbetsrum, och känner mig lycklig, lyckad, älskad … Jag har verkligen världens bästa unge! Vi har gått igenom mycket tillsammans, jag lär mig att tänka nytt, se nytt, tack vare denna vackra själ!

Och att få komma hem från en sådan helg av upplevelser, bekräftelser och insikter och mötas av en ask natur från min älskade dotter. Förstå lyckan!!! Att se och veta, att hon förstår <3

Bara grejen att kunna resa bort ensam och komma hem. Att känna att jag fyller på mina egna behov. Det är stort. I så många år har jag stannat hemma för att hon inte klarat att sova utan mig … nu gör hon det. Inte 100% men med galet stora framsteg. Befriande! Och framförallt att se hur hon växer med känslan av att klara det. Ljuuuuvligt!

Med kärlek, Linda Lii

mossa-i-fonstret

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.