Doftspridare och warmie

Doftspridare med eteriska oljor

Jag som äger Sömnkraft heter Linda Lii och jag är även återförsäljare av de fantastiska eteriska oljorna från Young living. Dessa beställer du enklast via min hemsida hos dem. När du klickar på något av startpaketen nedan omdirigeras du därför till deras sajt. Att jag anger cirkapriser beror på att valutakursen kan påverka några kronor hit och dit. Är du helt ny till eteriska oljor så rekommenderar jag dig att kika runt lite här, Young Living.

Det är absolut mest förmånligt att köpa ett startkit då du både får hem doftspridaren och tolv eteriska oljor som utgör basen i ditt nya husapotek. När du kommer till Young livings sajt får du välja att registrera ett medlemskap alternativt handla till detaljhandelspriser (utan medlemskap).

Jag rekommenderar så klart medlemskapet. Det finns inga köpkrav och det ingår inte någon automatisk prenumeration – du bestämmer själv när du vill komplettera med fler eteriska oljor eller andra produkter.

 

Bästa sättet att lära känna oljorna är att beställa ett startkit med en doftspridare. I startkitet kan man välja på två olika doftspridare.

Den ena doftspridaren heter Dewdrop (den på första bilden nedan). Dewdrop är specialdesignad med upp till fyra timmars kontinuerlig spridning, automatisk avstängning, och ett rogivande ljus. Dewdrop samt 12 st oljor kostar 1562 kr.

Den andra heter Aria. Den är gjord av glas och trä, kan lysa i olika färger, spela inbyggd avslappningsmusik eller egen musik via mobilen och kan styras via en fjärrkontroll. Aria och 12 oljor kostar 2538 kr.

Båda doftspridarna fungerar även som doftspridare, luftfuktare och atomizer vilket betyder att vattnet omvandlas till ånga. Eftersom man bara använder 1–2 droppar i taget räcker oljorna länge. Båda starkiten är rabatterade till halva priset mot att köpa allt separat.

Nedan finns instruktioner för hur du beställer ditt startkit och får ett eget naturligt husapotek. Normalt kommer min sponsorlänk in per automatik men saknas den när du går till nästa sida så ber jag dig ange numret 18260312 (som är mitt ID både som sponsor och värvare) för att komma vidare till beställningen.